Wat super leuk dat je enthousiast bent over het Online Programma! 

 

De vrouwen die dit programma programma hebben gevolgd zijn er ook erg lyrisch over. Ik heb deze prachtige vrouwen letterlijk zien veranderen, de liefde voor henzelf bleef groeien en ze durfden zichzelf weer op 1 te zetten. En dat gun ik jou ook!

Ik heb geen 1 panklaar recept voor je, ik heb er 3. Waarom? Omdat iedereen behoefte heeft aan een ander soort begeleiding, dus daarom mag je kiezen wat bij jou past. Wil je het zelf doen thuis in je eigen tempo of ga je 3 maanden met mij aan de slag? En als je met mij aan de slag wil, wil je dat dan samen met andere HSPers volgen of met 1 op 1 coaching van mij? Kijk maar eens welke versie bij jou past!

Overzicht 12 Modules

Voor dat je gaat kiezen wil je natuurlijk weten wat je voor onderwerpen we gaan behandelen. Hier zie je een overzicht van de 12 modules die terug komen in het 3 maanden programma. Doe je het op eigen kracht, dan zijn het 8 modules waarbij verschillende modules zijn samengevoegd.

Super mooie onderwerpen die jou verder gaan helpen in niet alleen je gevoeligheid maar in je hele zijn. Na dit 3 maanden programma heb je meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen, meer zelf liefde, weet je wat je nodig hebt en waar je je grens mag aangeven. Je durft jezelf nu echt op nummer 1 te zetten zonder dit egoïstisch te vinden, want dat is het natuurlijk helemaal niet. 

Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden

  • Het Basis Online programma bevat 8 modules die je thuis op je eigen ritme mag behandelen.
  • Het Online Groepsprogramma is wat uitgebreider en deze volg je met een kleine groep gelijkgestemden. Hierbij zit extra coaching – adviezen en inspiratie, webinars, een extra bonus over Edelstenen voor HSPer en een Live Bijeenkomst waar me elkaar gaan ontmoeten. Je hebt daarnaast toegang tot de besloten Facebookgroep waar je je ervaringen, belemmeringen en uitdagingen, maar zeker ook je succesjes en je aha-momentjes mag delen en sparren met de andere groepsgenoten. Leren van elkaar en een band scheppen in onze uitdagingen is het mooiste dat er is! Je zult ervaren dat dit heel fijn is. Start 3 september, je kunt je nu inschrijven!
  • Het Online Privé Programma kies je als je echt stappen wilt zetten en hier persoonlijke begeleiding bij wil. Bij dit complete 12 weken programma zitten 4 coach gesprekken, en daarnaast word je dagelijks geïnspireerd & geadviseerd, ontvang je extra opdrachten die bij jouw proces passen en gaan we er voor zorgen dat je een heel ander mens het programma verlaat. Bij deze optie sluiten we de reis af met een heerlijk ontspannen Live middag waarbij we lekker de natuur in gaan, bos of strand onder begeleiding van een heerlijke lunch of borrel. Het is een echt verwenprogramma.

          

                   

Lijkt het je ook zo tof om eindelijk lekker in je vel te zitten? Dat je gevoeligheid geen obstakel meer is maar juist je kracht en dat je eindelijk je ware kleuren durft te laten zien? Dan is dit programma voor jou! Het lijkt me super om met je te mogen werken.

Dit programma heeft niet alleen voor mij persoonlijk heel veel gedaan, maar ook voor zoveel andere vrouwen.

Ik gun jou dit ook en heet je daarom alvast van harte welkom ♥  Ik zie je graag tijdens ons kennismakingsgesprek!

En heb je nog vragen of twijfels of het voor jou is? Aarzel dan niet en stuur me even een mailtje, dan kan ik al je vragen of onzekerheden proberen te beantwoorden.

Lieve groet,

Lindsay – HSP Coach & Inspirator

Prikkels & Sponzen


Vanuit eigen behoefte heb ik deze tools ontwikkeld en persoonlijk toegepast om mijn leven echt HSP Proof te maken omdat ik zo aan het worstelen was. Het was voor mij dè manier om rust te vinden, met mijn gevoeligheid om te gaan en weer volledig in mijn kracht te komen. Ik durf mezelf weer te laten zien, voor mijn mening uit te komen, er echt te zijn en mijn hart te volgen. Voor een HSPer die altijd voor anderen klaar stond en zichzelf wegcijferde is dat best lastig. Maar door te blijven oefenen en de tools uit het programma toe te passen werd ik steeds meer mezelf i.p.v. diegene die ik was geworden door alle aanpassingen. En het mooie is, dit blijft doorwerken. De zoektocht naar je ware ik en je reden waarom je hier op aarde bent blijft zich ontwikkelen. Wat voor moois heb jij te bieden? Grote kans dat het tipje van de sluier zich toont tijdens dit programma.. 

Wees welkom, kom spelen, ontdekken en verbinden Lindsay