Als HSP coach, coach ik mensen die vast lopen, last hebben van overprikkeling, door de bomen het bos niet meer zien of niet stevig in hun schoenen staan en weinig zelfvertrouwen hebben. Het geeft me zoveel liefde en plezier om andere gevoelige mensen te mogen helpen vanuit een plek van liefde voor de ander, eigen ervaring, intuïtie en de ander weer te zien groeien als een mooie bloem die open gaat.

Ben je sensitief of hoogsensitief en zoek je een coach waarmee je kunt sparren, kunt praten, de dingen kunt uitspreken waar je mee zit? Iemand die je kan helpen bij de uitdagingen die je ervaart? Ervaar je het hooggevoelig zijn tot nu toe nog als een last?

Heb je er veel last van in de vorm van..

Wees dan welkom waarbij we samen naar je uitdagingen gaan kijken. We bespreken samen de punten die je belemmeren, waar je vast loopt, dingen die je graag zou willen veranderen. En we stellen dan samen een plan op waar jij je lekker bij voelt. Het kunnen 1 of 2 losse sessies zijn, maar ook middels een persoonlijk traject, programma of cursus.

Zelf werk ik voornamelijk met mijn intuïtie, waarbij ik aanvoel wat je nodig hebt en waar je naartoe mag, maar ook met mijn mooie kwaliteiten als HSPer: helder voelen- en helder wetendheid. Daarnaast gebruik ik mijn coachvaardigheden als HSP Coach maar ook de opgedane ervaring in mijn werk als coachend leidinggevende. Het mooiste is dat we in gesprek blijven en steeds opnieuw afstemmen waar je behoefte ligt.

Wat levert een coach sessie je op?

Voel je de behoefte om je last te delen en wil je graag geholpen worden? Wees welkom! Laten we dan samen onder het genot van een drankje in gesprek gaan en kijken wat ik voor je kan betekenen.

Hoe coach ik? 

Binnen coaching kun je kiezen voor 2 vormen:

Online of Offline 

Je kunt dus na het kennismakingsgesprek kiezen welke vorm jou het meeste aanspreekt.

Zin om stappen te gaan zetten?

Boek dan je GRATIS kennismakingsgesprek via mijn nieuwe website

http://www.lindsayvek.nl

Laten we samen op avontuur gaan..

Ik nodig je graag uit om een gesprek in te plannen en dan drinken we samen een kop koffie.

Maar je mag me natuurlijk ook altijd mailen op: info@lindsayvek.nl Ik hoor graag van je!


HSP Coach Lindsay

Als hooggevoelige heb ik natuurlijk de beste leerschool gehad die er is… ervaring. Ik weet hoe leuk hooggevoeligheid kan zijn, maar ook hoe vervelend als je niet de juiste tools hebt om er mee om te gaan.

Hoogsensitiviteit blijft me interesseren, vandaar dat ik de opleiding tot HSP Coach heb afgerond en me hier in blijf verdiepen door naar HSP Congressen te gaan, bijeenkomsten maar ook boeken erover te lezen. Ik heb me omringd met gevoelige mensen in mijn privéleven maar ook in het ondernemerschap. En ik kan je vertellen dat dit zo fijn is.. je begrijpt elkaar sneller en hebt vaak maar 1 woord nodig.

Binnen het coachen betekent dit dat ik met jou snel een connectie zal hebben als het klikt. Omdat het veel verder gaat dan alleen een gesprek hebben. Doordat ik me niet alleen op sensitief vlak maar ook op spiritueel vlak heb ontwikkeld en blijf ontwikkelen, betekent het ook dat ik vanuit mijn intuïtie + spirituele gids contact maak.

Het betekent dat ik niet alleen de informatie gebruik die ik tijdens mijn studie en werkende leven heb opgedaan, maar ook informatie die ik uit een pure bron door krijg. Het kan zo zijn dat ik bepaalde dingen vraag, die mij niet veel zeggen maar jou juist wel. Ook heb ik wel eens de opmerking gekregen dat ik makkelijk door de buitenkant heen prik. Dit is niet om te vervelen, maar gebeurd automatisch. Bij een goede connectie maak ik dieper contact en zal ik het probleem sneller benoemen en voelen wat er nodig is om het op te lossen.

Wil je weten of HSP Coaching voor jou is?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in, dan zie ik je graag daar!

Lindsay