Ben jij toe aan een Make-over in je leven, die je brengt bij de essentie? Weer helemaal je pure zelf worden, maar dan volledig in je kracht als HSPer en sprankelend als de zon?

Ben jij hooggevoelig, wil je meer tools om overprikkeling te voorkomen en beter in balans te blijven?

Dan is de HSP Make-over Toolkit een perfect programma voor je! 

Je voelt van alles aan, weet precies waar je iemand mee kan helpen, weet precies wanneer een situatie uit de hand loopt of hoe je iets kunt oplossen. Je zou zo graag deze kwaliteiten eindelijk willen inzetten als kracht. De mooie waarde ervan inzien, de mooie waarde van jezelf inzien! Jij wil eindelijk stevig met de voeten op de grond voor jezelf gaan staan, de mooie jij die je bent!

 van een fluffy konijntje naar de mooie krachtige zwaan die je bent  

Maar je vindt het lastig om in deze maatschappij te gaan staan. Je onzekerheid houdt je tegen. Gedachtes als: wie ben ik dan, waarom zouden ze mij serieus nemen? Dat durf ik echt niet! Angsten die je blokkeren om echt jezelf te zijn. Je wil wel maar het is gewoon heel eng om je kwetsbaar op te stellen en je blote ziel aan de rest te laten zien.

Speciaal voor jou heb ik dit mooie programma ontwikkeld!

Een programma waarbij je inzichten gaat krijgen in je leven, in de hoogsensitieve jij en alles wat je nodig hebt. Ik neem je mee op reis door je leven en geef je inzichten in alle aspecten zodat jij opnieuw de keuze kunt maken wat je ermee zou willen doen. Denk aan prikkels, moetjes, verplichtingen, maar ook ontspanningsmethodes en keuzes maken. En waar alles ten grondslag ligt: hoe kijk je naar jezelf en hoe lief ben je voor jezelf? Je krijgt praktische tools om niet alleen in je privé leven maar ook op je werk mee aan de slag te gaan. Een compleet pakket om jezelf weer opnieuw neer te zetten en bewust voor jezelf te durven kiezen op een liefdevolle manier.

Jij bent bereid om het nu echt anders te gaan doen, om aan jezelf te werken en aan de aspecten die niet meer werken voor je. Niet meer te blijven hangen in de situatie, maar echt de uitdaging aan te gaan en samen deze stappen te zetten. Want je weet waar je doel ligt, je ziet deze aan de horizon en weet dat het pad je er naartoe brengt. Samen met Lindsay als HSP Coach ga je deze stap zetten. Je hoeft het niet alleen te doen! En weet dat er zoveel andere hooggevoeligen zijn, je bent niet alleen in deze situatie. Lindsay heeft deze stappen zelf gezet en gezien dat dit werkt, en wil daarom jou ook zo graag helpen het positieve ervan te zien.

Wanneer jij het programma hebt gevolgd:

 • Kun je omgaan met je hooggevoeligheid & overprikkeling
 • Weet je waardoor je overprikkeld wordt en wanneer het gebeurd
 • Ben je meer in balans en weet je deze balans te behouden
 • Weet je hoe je je grenzen liefdevol kan aangeven en durft bij jezelf te blijven
 • Heb je de tools in handen om jezelf te beschermen mocht het nodig zijn
 • Durf je jezelf op nummer 1 te zetten en jezelf lief te hebben
 • Weet je hoe je echt kunt ontspannen, wat voor je werkt en hoe je echt naar binnen kunt in je lichaam
 • Weet je hoe het hele proces werkt & hebt weer inzicht in alle aspecten van je leven
 • Ontdek je wat jij nodig hebt om helemaal happy te blijven!
 • Weet je dat jij de touwtjes over je eigen leven in je handen hebt en weet dat je het zelf mag inrichten & bepalen wat jij zou willen
 • Weet je hoe mooi het leven als hoogsensitief kan zijn en weet weer te genieten van de kleine dingen
 • Ben je weer blij met wie je bent & hoe je bent en heb je zin om je leven opnieuw vorm te gaan geven

Wat zeggen de deelnemers die je voor gingen?

Onderwerpen Programma

Het is een programma dat je op je eigen manier mag volgen

Heb je behoefte om het zelf te doen in je eigen tempo, of juist de aansluiting van andere HSPers, of liever wat extra’s met 1 op 1 coaching? Kijk wat bij jou past. Het is een programma waarbij je stap voor stap wordt meegenomen op reis. Waarbij je echt aan de slag gaat en niet alleen oppervlakkige uitdagingen oplost, maar ook dieper gaat voelen wat er mag veranderen.

Voel je een grote:

JA, dit is voor MIJ!