Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek kun je boeken als je graag wilt weten of je met de uitdaging of probleem dat je hebt gecoached kan worden. Kijken of het klikt tussen jou en mij en of hetgeen jij in gedachte hebt ik kan bieden.

Dit gesprek is voor de hoogsensitieve persoon die graag gecoached wil worden, maar zeker ook voor de hoogsensitieve ondernemer. Het is belangrijk dat er een klik is, want anders is binnen het coachtraject of losse coach sessie erg moeilijk voortgang te bereiken. Het is dus erg belangrijk dat je van 2 kanten de connectie voelt.

Ik ben iemand die connectie met je maakt en invoelt op je energie die je uitstraalt en hetgeen je verwoord. Is dit het echte probleem of zit er meer onder? Het is altijd je eigen keuze waar je mee geholpen wil worden, ik observeer wat ik voel en zie en zal dit met je bespreken en dan kunnen we samen kijken wat je zou willen. Je stelt je kwetsbaar op en het is het allerbelangrijkste dat dit beschermd wordt en hier voorzichtig mee omgegaan wordt.

Ik ben zelf ook hoogsensitief, ervaringsdeskundige en HSP Coach, dus weet dat het niet vreemd is dat waar je mee komt. Dus mocht je vastlopen met een probleem of uitdaging, wees dan welkom om een gesprek in te plannen. Het kennismakingsgesprek is gratis en is er voor iedereen die (hoog)sensitief is en graag geholpen wil worden.

Het kennismakingsgesprek is online duurt max. 30 minuten en bied ik gratis aan. Wees welkom!

> Het online gesprek gaat via Competencer, een online coachingsplatvorm. (lijkt op Skype) Het enige dat je nodig hebt is een laptop met camera en microfoon, of extern geregeld. Belangrijk: Zorg dat je van tevoren hebt getest of je camera en microfoon werkt!

Wees welkom!

Lieve groet,

Lindsay

Prikkels & Sponzen