Meet & Greet Events

Bij de eerste kennismaking met HSP komt er veel op je af. Veel informatie, veel onderwerpen, je ervaart allerlei vreemde dingen en weet niet wat je er mee aan moet. Hoe fijn is het dan om te weten dat je niet de enige bent die dit doormaakt en er genoeg mensen zijn die je van advies kunnen voorzien?

Ik weet hoe eenzaam je je kunt voelen in de huidige wereld waarin oppervlakkigheid de boventoon voert, en waar je niet meer volledig jezelf kunt zijn. De Meet & Greet Evenementen zijn er juist om je te laten voelen dat er meer mensen zijn die dit ervaren, en die het ook fijn zouden vinden mensen te ontmoeten waar ze terecht kunnen, waar diepgaande gesprekken gevoerd kunnen worden en wellicht vriendschappen kunnen ontstaan. En daarnaast zet ik jullie ook aan het denken met een leuke opdracht..

Hoe leuk is het om eens wat mensen te kunnen ontmoeten en er over te kunnen praten! Dit kan bij mijn Meet & Greet Events. Elkaar (laagdrempelig) ontmoeten met een heerlijke boswandeling of (aan de keukentafel bij wijze van) onder het genot van een lekker kopje cappuccino of thee & iets lekkers, want ja.. gezelligheid hoort erbij!

Hou de pagina in de gaten voor de nieuwste HSP events in omgeving Breda!

Liefs,

Lindsay

Prikkels & Sponzen