Meet & Greet Events

Ben je hooggevoelig? En wil jij graag andere hooggevoelige personen ontmoeten? Heb je zin om met gelijkgestemden te kletsen, samen te zijn, even een frisse neus te halen of bepaalde dingen bespreken? Wees welkom op een van de Meet & Greet Events! 

De Meet & Greet Events zijn bijeenkomsten voor hooggevoelige personen, om samen te komen, gelijkgestemden te ontmoeten en dingen van elkaar te leren. Het is een warme plek waar je jezelf kunt zijn en je niet anders voor hoeft te doen. Het is een verademing om andere HSPers te ontmoeten die hetzelfde voelen en meemaken als jij, en waar je meestal maar een half woord bij nodig hebt en de ander je al begrijpt.

Betekent het dan dat we alleen maar gaan klagen? Nee, juist niet. We bespreken je uitdagingen op een leuke manier en sparren met elkaar. Natuurlijk geef ik als HSP Coach advies en een zetje in de juiste richting. Het is vooral een fijn samenkomen waar ruimte is voor jezelf, tijd is om dingen te bespreken, oefeningen te doen en te ontspannen.

Waarom worden deze georganiseerd?

De reden waarom de Meet & Greet Events worden georganiseerd is eigenlijk waarom je dit nu leest… er is behoefte aan. Als je net ontdekt dat je gevoelig bent of je weet het al een poos, dan is het fijn om met anderen te sparren. Hoe gaan zij om met bepaalde zaken in hun leven, lopen zij daar ook tegen aan of hebben wij wellicht een fijne manier ontdekt om er mee om te gaan? Je zult ook merken dat als je meer mensen leert kennen die gevoelig zijn, dat het contact erg prettig kan zijn en je soms vrienden voor je leven hebt.

Wat gaan we doen?

Goede vraag! Het is een programma boordevol ontspanning. Er is een standaard opzet waarbij het thema per keer zal verschillen.

Wat gaan we doen tijdens een Meet & Greet Event? (afkorting M&G)

 • We ontmoeten elkaar op een trefpunt op een bepaalde tijd
 • We trekken een intentiekaart voor deze dag
 • We schrijven onze vraag m.b.t. je hooggevoeligheid op, en stoppen deze in een pot
 • We gaan heerlijk wandelen samen in de natuur. Dit kan zijn: bos, heide, strand etc.
 • Onderweg bespreken we met elkaar het thema van de dag
 • We doen een oefening in het verlengde van het thema
 • Tijdens de afsluitende koffie/thee & lunch maken we de pot open met de vragen en behandelen we deze stuk voor stuk

Deze bijeenkomst duurt 2,5 uur en kost € 15 per persoon.

Verdere info

 • De M&G vindt plaats 1x in de 2 maanden (meestal oneven maand)
 • Hou de website in de gaten voor de nieuwe Meet & Greet Events, maar natuurlijk ook de Facebookpagina
 • Het Meet & Greet Event gaat door bij minimaal 4 personen. Zijn er minder dan 4 personen, dan zal deze helaas komen te vervallen. Hiervoor wordt bewust gekozen in verband met de groepsdynamiek & de langere reisafstand die ik soms moet afleggen.
 • Wil je last minute aansluiten? Laat het me dan even persoonlijk weten via mail: lindsay@prikkelsensponzen.nl
 • In de overweging om het event door te laten gaan, worden alleen de gekochte kaartjes geteld, niet de last-minute aanmeldingen.
 • Heb je een kaartje gekocht maar kort het te vervallen? Dan wordt het geld gelijk naar je terug gestort.

Kom ook naar het Meet & Greet Event waar je hele fijne mensen zult ontmoeten, heerlijk zult ontspannen, je uitdagingen op het gebied van je gevoeligheid kunt bespreken en vol tips & tools weer terug naar huis gaat. Een heerlijke bijeenkomst die je niet wil missen!

Ik zie je graag daar!

Lieve groet,

Lindsay

HSP Coach van Prikkels & Sponzen